Krydret grøn kartoffelsalat

Krydret grøn kartoffelsalat

60+ min
Dejlig kartoffelsalat lavet med pikant flødeost, forårsløg, agurk og purløg.

Sådan gør du

Krydret grøn kartoffelsalat
  • Bring vand og salt i kog i en gryde.
  • Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 12 min. eller til de er møre. Pil kartoflerne og lad dem køle af.
  • Rør friskost, vand og de øvrige ingredienser sammen.
  • Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem i dressingen.
  • Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til og server.
Mere inspiration

Server gerne disse frikadeller til den grønne kartoffelsalat.

Velbekomme!
Tips

Kartoffelsalaten har godt at af trække, og kan laves dagen før. Måske du lige skal røre salaten igennem inden serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4642 kJ / 1109 kcal

Næringsindhold pr. 100g

164 kJ / 39 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 14,1 % 1,4 g
Kulhydrat: 65,5 % 6,3 g
Fedt: 20,4 % 0,9 g
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Ingredienser

Krydret grøn kartoffelsalat
Vand
1 liter
Groft salt
1 tsk
Nye kartofler
1¼ kg
Buko® Pikant Light
200 g
Vand
1 dl
Ravigottesauce eller sød sennep
2 spsk
Forårsløg i mindre stykker (ca. 100 g)
1 bundt
Agurk i grove tern (ca. g)
100 g
Fintklippet frisk purløg
2 dl
Groft salt
1½ tsk
Friskkværnet peber