Kartoffelsalaten smager også godt til grillede bøffer og pølser. Rygeostecremen kan smøres på brød.
9122 kJ / 2180 kcal
266 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 12,8 % | 2 g |
Kulhydrat: | 55,5 % | 8,7 g |
Fedt: | 31,7 % | 2,3 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
750 g
Små kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
150 g
Rygeost
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dåse
Afdryppede sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
---|---|
2
Agurker i store tern (ca. 600 g)
|
|
200 g
Radiser i kvarte
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
Purløg
|
---|
240 g
Rugbrød - evt. ristet
|
---|