Kartoffelsalat med rygeostcreme - en klassiker med 3 af forårets og sommerens råvarer (radiser, agurk og rygeost) som passer så godt sammen. Rygeost er en af de få oste, som oprindeligt stammer fra Danmark og sågar Fyn. Er man ikke fynbo, er det ikke sikkert at rygeost er blandt favoritterne. Men så snart rygeosten bliver rørt op til en lækker creme, kan de fleste være med. Så måske kartoffelsalat med rygeostcreme kunne blive en ny ret på familiens menukort i den tidlige sommertid, når den står på aftensmad uden kød.
Kartoffelsalaten smager også godt til grillede bøffer og pølser. Rygeostecremen kan smøres på brød.
8693 kJ / 2078 kcal
253 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 14,3 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 57,8 % | 8,6 g |
Fedt: | 27,9 % | 1,9 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.