Fransk pæretærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Anderledes pæretærte med en marcipancreme som låg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tærtedej

  • 175 g smør
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • 3 spsk sukker
  • 2½ spsk vand

Marcipan- og pærefyld

TIlbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tærtedej

Skær smørret i mindre stykker. Smuldr mel og sukker sammen med smørret til det ligner revet ost. Saml hurtigt dejen med vand. Tryk dejen ud i en tærteform og godt op af kanten (ca. 22 cm i diameter). Stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Prik bunden og forbag den midt i ovnen.

Marcipan- og pærefyld

Skræl pærerne og fjern kernerne. Skær pærerne i mindre stykker. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg pærerne i ca. 3 min. ved jævn varme. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt kvark og de øvrige ingredienser. Hæld fyldet i tærtebunden og fordel pærerne herpå. Bag tærten nederst i ovnen - til den er gylden. Lad tærten køle af på en bagerist.

Forbagning

Ca. 13 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag