Franske vafler

Franske vafler

60+ min
Franske vafler er en klassiker fra bageren, men har du prøvet at bage dem selv? Sprøde mørdejssmåkager lagt sammen med en luftig smørcreme - det er slet ikke svært og så smager de forrygende. Franske vafler er kendte fra det Sønderjyske kaffebord, men spises i hele selvfølgelig i hele Danmark. Og det er da også en himmelsk mundfuld, der på samme tid er sprød og cremet. Du kan gøre dine franske vafler endnu mere eksklusive ved at dekorere dem med smeltet chokolade og måske give dem et tvist med lidt lime-eller citronskal i smørcremen.
Mere inspiration

Her et andet bud på hjemmelavede "konditorkager".

Medaljer
60+ min
Medaljer
(15)
Velbekomme!
Frysetip

Vafler kan fryses uden creme.

Variation

Du kan gøre dine franske vafler endnu mere eksklusive ved at dekorere dem med smeltet chokolade og/eller give dem et tvist med lidt lime-eller citronskal i smørcremen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3289 kJ / 3289 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1969 kJ / 471 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 3,1 % 3,6 g
Kulhydrat: 33,6 % 38,9 g
Fedt: 63,3 % 33,7 g

Ingredienser