Frisk tomatsalsa med ristede majs
15 min
•
&format=webp)
En farverig og lækker tomatsalsa med ristede majskerner og solmodne tomater. Tomatsalsa har mange anvendelsesmuligheder - og du kan variere med både krydderier og grøntsager udover tomaterne. Server tomatsalsaen til fx quesadillas eller i en mexi bowl.
Ingredienser
Majssalsa
2 dåser
Afdryppede majs (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
3
Modne tomater i tern (ca. 300 g)
|
|
1
Finthakket grøn chilipeber
|
|
1 bundt
Grofthakket frisk koriander
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1½ tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
Flagesalt
|
Sådan gør du
Majssalsa
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilføj mere chili til salsaen, hvis du ønsker en stærkere version.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2988 kJ / 714 kcal
Næringsindhold pr. 100g
316 kJ / 75 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 8,8 % | 1,6 g |
Fedt: | 43,5 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 47,7 % | 8,9 g |
