Frisk tomatsalsa med ristede majs
15 min
•
&format=webp)
En farverig og lækker tomatsalsa med ristede majskerner og solmodne tomater. Tomatsalsa har mange anvendelsesmuligheder - og du kan variere med både krydderier og grøntsager udover tomaterne. Server tomatsalsaen til fx quesadillas eller i en mexi bowl.
Ingredienser
Majssalsa
2 dåser
Afdryppede majs (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
3
Modne tomater i tern (ca. 300 g)
|
|
1
Finthakket grøn chilipeber
|
|
1 bundt
Grofthakket frisk koriander
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1½ tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
Flagesalt
|
Sådan gør du
Majssalsa
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilføj mere chili til salsaen, hvis du ønsker en stærkere version.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
315 kJ / 75 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 1,6 g |
Fedt: | 3,7 g |
Kulhydrat: | 8,9 g |
