Det er vigtigt, at flødeskummet har en fast konsistens, så det kan holde formen på frost. Modsat må den ikke overspiskes, da flødeskummet så vil skille, når det smelter i en varm ret. Flødeskummet kan holde sig længe på frost pakket i en lufttæt beholder.
4344 kJ / 1038 kcal
1473 kJ / 352 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 4,3 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 10 % | 8,7 g |
Fedt: | 85,7 % | 34,1 g |
2½ dl | |
Karry
|
2½ tsk |
Fint salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
2½ dl | |
Fintrevet peberrod
|
3 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Fint salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
2½ dl | |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Finthakket frisk estragon
|
1 spsk |
Finthakket dild
|
1 spsk |
2½ dl | |
Friskpresset appelsinsaft
|
¼ dl |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Sukker
|
1 spsk |
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
2 tsk |