Det er vigtigt, at flødeskummet har en fast konsistens, så det kan holde formen på frost. Modsat må den ikke overspiskes, da flødeskummet så vil skille, når det smelter i en varm ret. Flødeskummet kan holde sig længe på frost pakket i en lufttæt beholder.
4164 kJ / 995 kcal
1397 kJ / 334 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 4,5 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 10,5 % | 8,6 g |
Fedt: | 85 % | 32,1 g |
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2½ tsk
Karry
|
|
¾ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
3 spsk
Fintrevet peberrod
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
1 spsk
Finthakket frisk dild
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
¼ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|