Frosset flødeskum i fire varianter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Frosset flødeskum er en hurtig, lækker og dekorativ topping til både søde og salte varme retter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Hver variant er lavet af ¼ liter piskefløde og giver 20-25 "æg".

Antal portioner

Karryflødeskum

Peberrodsflødeskum

Krydderurteflødeskum

Kakao-appelsinflødeskum

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kakao-appelsinflødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt appelsinsaft, kakao, sukker og appelsinskal og vend det godt sammen. Form kakao-flødeskummet til 20-25 "æg" med en ske og sæt dem på bagepapir. Frys "æggene" mindst 1 time.

Karryflødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt karry, salt og peber og vend det godt sammen. Form karryskummet til 20-25 "æg" med en ske og sæt dem på bagepapir. Frys "æggene" mindst 1 time.

Peberrodsflødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt peberrod, citronsaft, salt og peber og vend det godt sammen. Form peberrodsskummet til 20-25 "æg" med en ske og sæt dem på bagepapir. Frys "æggene" mindst 1 time.

Krydderurteflødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt hvidløg, estragon og dild og vend det godt sammen. Form krydderurteskummet til 20-25 "æg" med en ske og sæt dem på bagepapir. Frys "æggene" mindst 1 time.

Tips

Det er vigtigt, at flødeskummet har en fast konsistens, så det kan holde formen på frost. Modsat må den ikke overspiskes, da flødeskummet så vil skille, når det smelter i en varm ret.

Flødeskummet kan holde sig længe på frost pakket i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4344 kJ / 1034 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 4,3 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 85,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag