Fuldkornsgrød - til baby
15 min
•
Fuldkornsgrød er lækkert som både morgenmad og aftensmad. Server fuldkornsgrøden med små stykker frugt, som din baby selv kan spise med fingrene. Fuldkornsgrøden er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.
Ingredienser
Fuldkornsgrød
|
1 spsk
Havregryn
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Speltflager
|
|
|
1 spsk
Rugmel
|
|
|
1½ dl
Vand
|
|
2½ spsk
Baby & Me Organic® Økologisk tilskudsblanding 2
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Smør
|
Tilbehør
|
½ dl
Blåbær - skyllede
|
|
|---|---|
|
½
Skrællet kiwifrugt i mundrette stykker
|
Sådan gør du
Fuldkornsgrød
Spiseklar grød
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug forskellige typer af gryn og flager til grøden. Det er godt at lave en tykkere grød med lidt bid, hvilket giver din baby mulighed for at øve sig i at tygge.
Anret frugt og bær så de fx ligner blomster - brug tynde strimler af skræl af agurk til stilke.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
333 kJ / 80 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 1,6 g |
| Fedt: | 3,3 g |
| Kulhydrat: | 10,8 g |