Du kan med fordel lave en større portion og fryse mosen ned i fryseegnet emballage før tilsætning af smør og tilskudsblanding. Rør tilskudsblanding og smør i den genopvarmede mos lige inden servering.
1003 kJ / 240 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,7 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 9,1 g |
Fedt: | 47,7 % | 5,3 g |
Gulerod i mindre stykker (ca. 50 g)
|
1 |
---|---|
Kartoffel i mindre stykker (ca. 50 g)
|
1 |
Pastinakker i mindre stykker
|
50 g |
Fersk laks i små tern
|
25 g |
---|
Smør
|
10 g |
---|---|
½ dl | |
Ærter
|
10 g |