Grøntsagsmos med fisk - til baby

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Grøntsagsmos med fisk er skøn mad til de helt små. Prøv denne nemme opskrift på hjemmelavet grøntsagsmos med laks. Grøntsagsmos med laks er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grøntsagsmos

  • 1 gulerod i mindre stykker (ca. 50 g)
  • 1 kartoffel i mindre stykker (ca. 50 g)
  • 50 g pastinakker i mindre stykker
  • 25 g fersk laks i små tern

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøntsagsmos

Kom grøntsagerne i en lille gryde, hæld vand over så det lige dækker og bring det i kog. Kog grøntsagerne under låg i ca. 10 min. eller til de er helt møre.

Læg laksestykkerne ovenpå grøntsagerne i gryden og kog i yderligere ca. 1 min. - til laksestykkerne skifter farve. Tag laksestykkerne op og læg dem til side.

Tag gryden af varmen, hæld kogevandet fra grøntsagerne og tilsæt smør. Mos blandingen med en gaffel - mosen må gerne have lidt bid. Hæld tilskudsblanding i og rør til mosen har en passende konsistens. Hæld mosen op i en skål, fordel laksestykker og ærter herpå og server.

Frysetip

Du kan med fordel lave en større portion og fryse mosen ned i fryseegnet emballage før tilsætning af smør og tilskudsblanding. Rør tilskudsblanding og smør i den genopvarmede mos lige inden servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag