Du kan med fordel lave en større portion og fryse mosen ned i fryseegnet emballage før tilsætning af smør og tilskudsblanding. Rør tilskudsblanding og smør i den genopvarmede mos lige inden servering.
1003 kJ / 240 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,7 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 9,1 g |
Fedt: | 47,7 % | 5,3 g |
1
Gulerod i mindre stykker (ca. 50 g)
|
|
---|---|
1
Kartoffel i mindre stykker (ca. 50 g)
|
|
50 g
Pastinakker i mindre stykker
|
25 g
Fersk laks i små tern
|
---|
10 g
Smør
|
|
---|---|
10 g
Ærter
|