Fyldig suppe med kikærter og ramsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

En frisk og hurtig suppe, som serveres med æblesalsa. Find ramsløgene i skoven om foråret. De smager dejligt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æblesalsa

  • 2 æbler i tern, fx granny smith (ca. 250 g)
  • 1 dl grofthakkede blade af ramsløg
  • 25 g hakkede saltede mandler
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Æblesalsa

Bland æbler, ramsløg, mandler og peber i en skål. Smag til og stil æblesalsaen tildækket i køleskabet til serveringen.

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde . Tilsæt kikærter, asparges og peber og lad suppen koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Server suppen med æblesalsa og brød til.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 56,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag