Fyldt kalkunbryst

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Gør hverdagskalkunen spændende ved at fylde den med cremede salattern og friske basilikumblade!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og tør basilikumbladene godt. Lad osten dryppe af. Læg kalkunbrystet på den "glatte" side og skær en lomme i den tykke del af kødet. Læg halvdelen af basilikumbladene i lommen, derefter osten og til slut resten af basilikumbladene. Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet 6-8 steder, så det holdes sammen, til en lille steg. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet på alle sider (ca. 3 min. i alt). Drys med salt og peber. Tilsæt vand og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg ca. ½ time - vend af og til. Tag stegen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min. Vend cherrytomater, de hakkede oreganoblade og vand sammen med stegeskyen i sauterpanden. Lad tomaterne dampe ved jævn varme og uden låg i ca. ½ min. Tilsæt evt. sky fra kødet.

Ved serveringen

Fjern bomuldsgarnet fra stegen. Skær kødet i skiver og anret dem på et varmt fad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: