Gedeost quesadillas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

45 min

Gedeost quesadillas, er en mexikansk inspireret opskrift med masser af smag. Kylling, gedeost og avocado krydret med koriander, citron og chili er en himmelsk kombination. Prøv dem!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 hvedetortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 2 avocadoer
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 3 snittede forårsløg
  • 100 g frisk gedeost, fx Tebstrup
  • 150 g kogte eller grillede kyllingefilet
  • 1 bundt friske koriander
  • ½ dl syltede jalapenos
  • 1 tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • olivenolie til stegning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Avocadoen moses med finthakket hvidløg og citronsaft, smages til med havsalt og friskkværnet peber. Avocadomassen fordeles på 3 tortilla pandekager, sammen med de snittede forårsløgene. Kyllingekødet skæres i mindre stykker og fordeles sammen med jalapeno’s og hakkede koriander på tortilla’erne. Til sidst smuldres gedeosten over og derefter lægges en pandekage på toppen.

Lidt olivenolie varmes på en pande og tortilla pandekagerne steges ca. 3 minutter på hver side før de skæres i trekanter og spises med fingrene.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag