Get-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Krydrede frikadeller med bl.a. mynteblade, frisk ingefær og forårsløg med skøn dressing til

Ingredienser

ca. 24 stk.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 800 g hakket svinekød
  • 2 tsk fint salt
  • 3 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 4 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • reven skal af 1 citron (usprøjtet)
  • 2 finthakkede forårsløg
  • ¾ dl mælk
  • 2 æg
  • 4½ spsk hvedemel
  • 24 træspyd

Krydderurtedressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til farsen. Form aflange "frikadeller" og steg dem på en grillpande til de er gennemstegte. Vend dem undervejs, så de bliver grillet på alle sider. Stik hver “frikadelle“ på et grillspyd og server straks med den hjemmerørte krydderurtedressing.

Krydderurtedressing

Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: