Get-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Krydrede frikadeller med bl.a. mynteblade, frisk ingefær og forårsløg med skøn dressing til

Ingredienser

ca. 24 stk.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 800 g hakket svinekød
  • 2 tsk fint salt
  • 3 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 4 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • reven skal af 1 citroner
  • 2 finthakkede forårsløg
  • ¾ dl mælk
  • 2 æg
  • 4½ spsk hvedemel
  • 24 træspyd

Krydderurtedressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til farsen. Form aflange "frikadeller" og steg dem på en grillpande til de er gennemstegte. Vend dem undervejs, så de bliver grillet på alle sider. Stik hver “frikadelle“ på et grillspyd og server straks med den hjemmerørte krydderurtedressing.

Krydderurtedressing

Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: