Glutenfri tærtedej
45 min
•
Dejlig nem glutenfri tærtedej lavet med boghvedemel.
Ingredienser
Dej
|
150 g
Boghvedemel
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
|
¾ dl
Kvark eller græsk yoghurt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.
Tærtebunden kan fryses både ubagt og bagt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1666 kJ / 398 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g |
| Protein: | 9,1 g |
| Fedt: | 26,6 g |
| Kulhydrat: | 31 g |