Græskarchutney
23 timer 59 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Kom efteråret på glas med denne skønne græskarchutney med kvæder eller æbler. Græskarchutneyen smager godt sammen med ost eller til krydrede varme retter.
Ingredienser
|
1 spsk
Sennepsfrø
|
|
|---|---|
|
500 g
Skrællet hokkaido græskar i små tern
|
|
|
250 g
Skrællede kvæder eller madæbler i små tern
|
|
|
2
Løg i tynde både
|
|
|
1
Flækket vaniljestang
|
|
|
200 g
Sukker
|
|
|
2 dl
Lagereddike
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 0,6 g |
| Fedt: | 0,4 g |
| Kulhydrat: | 19 g |