Pærechutney med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Den sød-stærke chutney smager godt til stegt kød eller lagrede hårde oste.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 pærer i tern, fx lukas
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • ½ rød chilipeber i strimler
  • ½ dl hvid balsamicoeddike
  • 85 g rørsukker (ca. 1 dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 1 tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde. Svits pærer, løg og chili i ca. 3 min. Tilsæt eddike, sukker, kanel og salt. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 20 min. Smag til.

Hæld pærechutneyen på rene og skoldede glas med låg. Opbevar dem koldt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag