Pærechutney med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Den sød-stærke chutney smager godt til stegt kød eller lagrede hårde oste.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 pærer i tern, fx lukas
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • ½ rød chilipeber i strimler
  • ½ dl hvid balsamicoeddike
  • 85 g rørsukker (ca. 1 dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde. Svits pærer, løg og chili i ca. 3 min. Tilsæt eddike, sukker, kanel og salt. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 20 min. Smag til.

Hæld pærechutneyen på rene og skoldede glas med låg. Opbevar dem koldt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: