Pærechutney med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Den sød-stærke chutney smager godt til stegt kød eller lagrede hårde oste.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 pærer i tern, fx lukas
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • ½ rød chilipeber i strimler
  • ½ dl hvid balsamicoeddike
  • 85 g rørsukker (ca. 1 dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde. Svits pærer, løg og chili i ca. 3 min. Tilsæt eddike, sukker, kanel og salt. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 20 min. Smag til.

Hæld pærechutneyen på rene og skoldede glas med låg. Opbevar dem koldt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: