Pærechutney med chili
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Den sød-stærke chutney smager godt til stegt kød eller lagrede hårde oste.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Pærer i tern, fx lukas
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
½
Rød chilipeber i strimler
|
|
½ dl
Hvid balsamicoeddike
|
|
85 g
Rørsukker (ca. 1 dl)
|
|
1
Kanelstang
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Pærer kan erstattes af æbler. Chili kan undlades, hvis du foretrækker en mild chutney.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3714 kJ / 888 kcal
Næringsindhold pr. 100g
392 kJ / 94 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 2,2 % | 0,5 g |
Kulhydrat: | 76,7 % | 17,7 g |
Fedt: | 21,1 % | 2,2 g |