Lammecurry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Dejlig krydret gryderet serveret med ris og mangochutney.

Ingredienser

Antal portioner

  • 30 g smør
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk madraskarry
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 500 g lammebov i mindre stykker
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 dl vand

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 320 g brune ris, parboiled
  • stærk mangochutney, fx spicy bengal

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive godt varmt i en sauterpande, uden at det bruner. Steg løg og hvidløg i ca. 1 min. Kom krydderier og kød i panden og brun det i ca. 3 min. Tilsæt tomater, tomatpuré og vand. Bring retten i kog og kog den ved jævn varme og under låg i ca. 1 time - eller til kødet er mørt.

Tilsæt squash, yoghurt, citronsaft, salt og peber og lad lammecurryen koge, stadig ved jævn varme og under låg, i ca. 5 min. Smag til og server straks sammen med ris og chutney.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: