Rissalat

Rissalat

45 min
Virkelig flot og farverig rissalat med masser af grøntsager, tørret frugt og nødder.

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisningen på emballagen og lad dem køle let af.
  • Vend grøntsager, frugt, nødder i mindre stykker og ris sammen. Tilsæt chutney, yoghurt og garam masala og vend det godt rundt. Stil regnbuesalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.

Energiindhold for hele retten:

9300 kJ / 2223 kcal

Næringsindhold pr. 100g

573 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,7 g
Protein: 10,2 % 3,4 g
Kulhydrat: 83,2 % 28 g
Fedt: 6,6 % 1 g

Ingredienser

240 g Risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
1 Rød peberfrugt i tern
1 Grøn peberfrugt i tern
1 Gul peberfrugt i tern
1 Grofthakket rødløg
200 g Bladselleri i tynde skiver
200 g Blandede, tørrede frugter og nødder
100 g Tørrede abrikoser i strimler
100 g Svesker i strimler
100 g Afdryppede ananas fra dåse, i stykker
75 g Mild mangochutney, fx med ananas
¾ dl Græsk yoghurt
1 tsk Garam masala