Rissalat

Rissalat

45 min
Virkelig flot og farverig rissalat med masser af grøntsager, tørret frugt og nødder.

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisningen på emballagen og lad dem køle let af.
  • Vend grøntsager, frugt, nødder i mindre stykker og ris sammen. Tilsæt chutney, yoghurt og garam masala og vend det godt rundt. Stil regnbuesalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.
Velbekomme!
Tip

Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9338 kJ / 2232 kcal

Næringsindhold pr. 100g

575 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,7 g
Protein: 10,5 % 3,5 g
Kulhydrat: 82,9 % 28,1 g
Fedt: 6,6 % 1 g

Ingredienser

Risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
240 g
Rød peberfrugt i tern
1
Grøn peberfrugt i tern
1
Gul peberfrugt i tern
1
Grofthakket rødløg
1
Bladselleri i tynde skiver
200 g
Blandede, tørrede frugter og nødder
200 g
Tørrede abrikoser i strimler
100 g
Svesker i strimler
100 g
Afdryppede ananas i stykker
100 g
Mild mangochutney, fx med ananas
75 g
¾ dl
Garam masala
1 tsk