Rissalat
45 min
•
&format=webp)
Virkelig flot og farverig rissalat med masser af grøntsager, tørret frugt og nødder.
Ingredienser
3 dl
Risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
|
---|
1
Rød peberfrugt i tern
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt i tern
|
|
1
Gul peberfrugt i tern
|
|
1
Grofthakket rødløg
|
|
200 g
Bladselleri i tynde skiver
|
|
200 g
Blandede, tørrede frugter og nødder
|
|
100 g
Tørrede abrikoser i strimler
|
|
100 g
Svesker i strimler
|
|
100 g
Afdryppede ananas fra dåse, i stykker
|
|
75 g
Mild mangochutney, fx med ananas
|
|
¾ dl
Yoghurt 10%
|
|
1 tsk
Garam masala
|
Sådan gør du
Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.
