Græskarsuppe med chilikrydrede kødboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Smuk og indbydende suppe....og så er det supernemt, for vi har lavet græskarsuppen for dig. Så du skal bare tilberede kødboller, grøntsager og pitabrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kødboller

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • ¾ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 4 fuldkornspitabrød (ca. 300 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk flagesalt

Pynt

  • rød chilipeber i ringe

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødboller

Bland det hakkede oksekød godt med chili, rosmarin og salt. Form kødet til 16 rustikke kødboller. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødbollerne ved kraftig varme i ca. 5 min. - ryst panden af og til, så de bliver stegt på alle sider.

Bring suppen i kog i en stor tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt persillerødder, gulerødder og bønner og bring atter suppen i kog - uden låg. Kog suppe og grøntsager ved jævn varme i ca. 1 min.

Rist imens pitabrødene på en brødrister. Pensl med olie, drys med salt og skær pitabrødene i halve.

Kom den varme græskarsuppe med grøntsager i portionsskåle og fordel kødboller og chiliringe på toppen. Server sammen med de lune pitabrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag