Græskarsuppe med chilikrydrede kødboller - Opskrifter - Arla

Græskarsuppe med chilikrydrede kødboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Smuk og indbydende suppe....og så er det supernemt, for vi har lavet græskarsuppen for dig. Så du skal bare tilberede kødboller, grøntsager og pitabrød.

Ingredienser

Antal portioner

Kødboller

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • ¾ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 4 fuldkornspitabrød (ca. 300 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk havsalt

Pynt

  • rød chilipeber i ringe

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødboller

Bland det hakkede oksekød godt med chili, rosmarin og salt. Form kødet til 16 rustikke kødboller. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødbollerne ved kraftig varme i ca. 5 min. - ryst panden af og til, så de bliver stegt på alle sider.

Bring suppen i kog i en stor tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt persillerødder, gulerødder og bønner og bring atter suppen i kog - uden låg. Kog suppe og grøntsager ved jævn varme i ca. 1 min.

Rist imens pitabrødene på en brødrister. Pensl med olie, drys med salt og skær pitabrødene i halve.

Kom den varme græskarsuppe med grøntsager i portionsskåle og fordel kødboller og chiliringe på toppen. Server sammen med de lune pitabrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: