Græskarsuppe med chilikrydrede kødboller

Græskarsuppe med chilikrydrede kødboller

30 min Hovedret

Smuk og indbydende græskarsuppe - og så er det supernemt, for vi har lavet suppen for dig. Du skal bare varme græskarsuppen og komme grøntsager i, forme og stege de nemme kødboller (der får lidt "bid" fra chili) og endelig riste pitabrødene og give dem lidt olie og salt, så de bliver ekstra lækkert tilbehør til græskarsuppen.

Mere inspiration

Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tilberedningstip

I stedet for at stege kødbollerne, kan du koge dem i græskarsuppen. Kom kødbollerne i suppen, når du har bragt den i kog. Kog kødbollerne i ca. 2 min. inden du tilsætter grøntsagerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8168 kJ / 1952 kcal

Næringsindhold pr. 100g

364 kJ / 87 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 23,3 % 5 g
Kulhydrat: 44,6 % 9,6 g
Fedt: 32,1 % 3,2 g

Ingredienser