Gratinerede peberfrugter

Bedømmelse

(3 vurderinger)

45 min

Gratinerede peberfrugter, er en nem opskrift, som giver lækkert tilbehør til hovedretten. Prøv den til koteletter eller andet stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl peberfrugterne grundigt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Svits løgene i gyldent smør i en pande, uden at de bliver brune. Tilsæt peberfrugterne og svits dem med i få minutter. Tag panden fra varmen og tilsæt basilikum, salt og peber. Læg ost og grøntsager lagvis i et ovnfast fad (ca. 18 x 32 cm). Gratiner retten midt i ovnen.

Tip

Server de gratinerede peberfrugter til fx koteletter.

Gratineringstid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde: