Gratinerede peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Gratinerede peberfrugter, er en nem opskrift, som giver lækkert tilbehør til hovedretten. Prøv den til koteletter eller andet stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl peberfrugterne grundigt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Svits løgene i gyldent smør i en pande, uden at de bliver brune. Tilsæt peberfrugterne og svits dem med i få minutter. Tag panden fra varmen og tilsæt basilikum, salt og peber. Læg ost og grøntsager lagvis i et ovnfast fad (ca. 18 x 32 cm). Gratiner retten midt i ovnen.

Tip

Server de gratinerede peberfrugter til fx koteletter.

Gratineringstid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde: