Gratinerede peberfrugter - Opskrifter - Arla

Gratinerede peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Gratinerede peberfrugter, er en nem opskrift, som giver lækkert tilbehør til hovedretten. Prøv den til koteletter eller andet stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl peberfrugterne grundigt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Svits løgene i gyldent smør i en pande, uden at de bliver brune. Tilsæt peberfrugterne og svits dem med i få minutter. Tag panden fra varmen og tilsæt basilikum, salt og peber. Læg ost og grøntsager lagvis i et ovnfast fad (ca. 18 x 32 cm). Gratiner retten midt i ovnen.

Tip

Server de gratinerede peberfrugter til fx koteletter.

Gratineringstid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: