Gratinerede skrubbefileter med ovnstegte gulerødder og quinoa
45 min
•

Quinoa har et højt proteinindhold og derfor mætter denne fiskeret godt og smager dejligt.
Ingredienser
12
Enkelte skrubbefileter
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Grofthakkede basilikumblade
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Rød quinoa
|
10
Gulerødder i lange, tykke stave (ca. 750 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
320 g
Rød quinoa (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
8 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
Strimlede basilikumblade
|
---|
Sådan gør du
Tips
Gratinering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 7 g |
Fedt: | 2,3 g |
Kulhydrat: | 8,6 g |
