Gratinerede squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Velegnet som vegetarret eller som tilbehør til magert kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 grønne squash (ca. 600 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl de 4 squash og del dem på langs, udhul dem med en ske og læg dem i et ovnfast fad. Hak indmaden groft.

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og indmad fra squash i ca. 2 min. - eller til væden er fordampet. Tilsæt de øvrige ingredienser, vend det godt sammen og smag til. Fordel fyldet i de udhulede squash og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

15-25 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: