Gratinerede squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Velegnet som vegetarret eller som tilbehør til magert kød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 grønne squash (ca. 600 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl de 4 squash og del dem på langs, udhul dem med en ske og læg dem i et ovnfast fad. Hak indmaden groft.

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og indmad fra squash i ca. 2 min. - eller til væden er fordampet. Tilsæt de øvrige ingredienser, vend det godt sammen og smag til. Fordel fyldet i de udhulede squash og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

15-25 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: