Gratineret hummer med wasabiflødeskum
•
Festligt og fornøjeligt.....halve hummere med sprød gratineret topping. Hertil et lækkert, lidt hot flødeskum og en farverig salat. Nemt og alligevel lidt luksuriøst.
Ingredienser
Wasabiflødeskum
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
1½ tsk
Wasabi
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Salat
|
75 g
Rensede babysalatblade
|
|
|---|---|
|
1
Mangofrugt i korte stave (ca. 250 g)
|
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
1½ spsk
Finkthakket rød chilipeber
|
|
|
¾ tsk
Havsalt
|
|
3
Kogte hummere (ca. 1800 g)
|
|
|---|---|
|
4 skiver
Franskbrød uden skorpe (ca. 75 g)
|
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
Limefrugter i både
|
|---|
Sådan gør du
Wasabiflødeskum
Salat
Gratinering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,4 g |
| Protein: | 13,4 g |
| Fedt: | 4,6 g |
| Kulhydrat: | 3 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.