Gravad laks med dild og spidskommen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

En hjemmelavet gravad laks er både nemt og lækkert. Laksen skal ligge på køl i 24 timer med krydderier, hvorefter den er klar til servering.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Gravad laks - dagen før

  • ½ kg laksefilet uden skind - frosset i mindst 1 døgn
  • 1½ spsk sukker
  • 1½ spsk groft salt
  • 1½ tsk hele spidskommen
  • ½ dl grofthakkede dildkviste

Dilddressing med cremefraiche

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 200 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gravad laks - dag 1

Del laksen i 2 stykker. Knus spidskommen, sukker og salt, fx i en morter. Fordel krydderiblandingen og dild på laksestykkerne og kom dem i en frysepose. Læg laksen i køleskabet ca. 24 timer. Vend posen et par gange undervejs.

Dup laksestykkerne fri for overskydende krydderiblanding og dild. Skær laksen i meget tynde skiver.

Dilddressing med cremefraiche

Kom dilddressingen i en skål. Tilsæt cremefraiche og vend det let sammen.

Anret lakseskiverne på et fad og pynt med dild. Server den gravad laks med dressingen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Andre gode forslag