Grillede bøffer med ost
30 min
•
Bøfferne får ekstra intens smag, da kødet bliver blandet med både ost og chili. Det passer godt til de milde grøntsager og den lidt hotte dressing.
Ingredienser
Chilidressing
|
2½ dl
Skyr naturel
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
½ dl
Vand
|
Lun agurkesalat
|
2
Agurker (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
10 g
Smør
|
|
|
4
Rødløg i store tern (ca. 300 g)
|
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
Grillede bøffer
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
100 g
Cheddarost - groftrevet
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
800 g
Kogte nye kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Chilidressing
Lun agurkesalat
Grillede bøffer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan udskifte agurkerne med squash.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
308 kJ / 74 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 6,4 g |
| Fedt: | 2,5 g |
| Kulhydrat: | 6,3 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.