Grillede nakkekoteletter med mangosalat
•
&format=webp)
Nakkekoteletter vendt i en smagfuld rub - smager dejligt sammen med en sprød mangosalat samt myntedressing.
Ingredienser
Myntedressing
2 dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Finthakkede mynteblade
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Limefrugt
|
Mangosalat
250 g
Frosne grønne bønner
|
|
---|---|
4
Salatløg i både (ca. 300 g)
|
|
200 g
Romainesalat i mindre stykker
|
|
2
Mangofrugter i mindre stykker (ca. 550 g)
|
|
150 g
Cherrytomater i halve
|
|
50 g
Pekannødder
|
Nakkekoteletter
4
Nakkekoteletter (ca. 600 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør - smeltet
|
|
3 tsk
Flagesalt
|
|
2 tsk
Tørrede chiliflager
|
Sådan gør du
Myntedressing
Mangosalat
Nakkekoteletter
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også tilberede løg og kød på en grillpande.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
412 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 7 g |
Fedt: | 5,8 g |
Kulhydrat: | 4,6 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
