Grillede nektariner med hytteost og chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Server hytteost som dessert! Her i selskab med chokolade og biscotti og serveret til modne grillede nektariner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 modne nektariner (ca. 700 g)
  • 1 spsk flydende honning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bland hytteosten med chokolade og biscotti.
  2. Halver nektarinerne og fjern stenene.
  3. Grill ca. 3 min. på hver side eller til de er varme og har fået striber (det er bedre at nektarinerne bliver lidt brændte end at de ikke er varme indeni).
  4. Server de varme nektariner med honning og hytteostblandingen.

Tip

Det er vigtigt at nektarinerne er modne. Du kan også lave desserten med anden moden frugt, fx ananas, mango eller pærer. I stedet for havegrillen kan du anvende en grillpande.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3768 kJ / 897 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 20,7 %
  • Kulhydrat: 52,6 %
  • Fedt: 26,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag