Grillede rejer med blomkålssalat og wasabicreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Spicy blomkålssalat med milde grillede rejer - en skøn sommerlig ret til haven eller havet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Blomkålssalat

  • 400 g blomkål i små buketter
  • 75 g fintsnittede radiser
  • 125 g fine ærter
  • ½ dl fintklippede purløg

Wasabicreme

  • 300 g rå tigerrejer
  • ½ spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk friskpresset limesaft

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blomkålssalat

Kog blomkålsbuketterne i letsaltet kogende vand i ca. 3 min. - de skal være møre og stadig have bid. Hæld dem til afdrypning i en sigte og lad dem køle let af. Vend dem sammen med radiser, ærter og purløg.

Wasabicreme

Rør fraiche, wasabi, limesaft og salt sammen. Vend halvdelen i blomkålssalaten og server resten ved siden af.

Vend rejerne sammen med olie, salt og peber. Lad en pande blive godt varm og svits rejerne ved kraftig varme i ca. 2 min. Dryp med limesaft og server sammen med blomkålssalat og dressing.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 57 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag