Grillede rejer med blomkålssalat og wasabicreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Spicy blomkålssalat med milde grillede rejer - en skøn sommerlig ret til haven eller havet.

Ingredienser

Antal portioner

Blomkålssalat

  • 400 g blomkål i små buketter
  • 75 g fintsnittede radiser
  • 125 g fine ærter
  • ½ dl fintklippede purløg

Wasabicreme

  • 300 g rå tigerrejer
  • ½ spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk friskpresset limesaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Blomkålssalat

Kog blomkålsbuketterne i letsaltet kogende vand i ca. 3 min. - de skal være møre og stadig have bid. Hæld dem til afdrypning i en sigte og lad dem køle let af. Vend dem sammen med radiser, ærter og purløg.

Wasabicreme

Rør fraiche, wasabi, limesaft og salt sammen. Vend halvdelen i blomkålssalaten og server resten ved siden af.

Vend rejerne sammen med olie, salt og peber. Lad en pande blive godt varm og svits rejerne ved kraftig varme i ca. 2 min. Dryp med limesaft og server sammen med blomkålssalat og dressing.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 57 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: