Blomkålsskiverne kan også tilberedes på en grillpande, i ovn eller airfryer.
Det er nemmest at få små blomkålshoveder til at hænge sammen i skiver, men du kan også bruge større blomkålshoveder. Vær dog opmærksom på, at skiverne smuldrer lidt mere. Gem blomkåls"smulderet" - fx til salaten dagen efter.
5035 kJ / 1203 kcal
441 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,5 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 12,9 % | 3,3 g |
Fedt: | 78,6 % | 9,4 g |
Lav dine egne saltede mandler til gremolataen
2
Små blomkål (ca. 500 g)
|
|
---|---|
2
Citroner (usprøjtede)
|
|
4 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Paprika
|
|
1 tsk
Løgpulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1½ dl
Finthakket purløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
25 g
Hakkede saltede mandler
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|