Grillet kylling med quinoasalat
45 min

Den fyldige salat med både quinoa og sorte bønner spiller godt sammen med den grillede kylling og den krydrede, kolde dip.

Ingredienser
4 personer
Dip
2½ dl Creme fraiche | |
---|---|
50 g Finthakket rød peberfrugt | |
1 spsk Koncentreret tomatpuré | |
1 tsk Groft salt | |
1 tsk Mild paprika | |
¾ tsk Stødt chili | |
½ tsk Cayennepeber | |
½ tsk Sukker |
Quinoasalat
160 g Rød quinoa (ca. 2 dl) | |
---|---|
4 dl Vand | |
½ tsk Groft salt |
1 dåse Sorte bønner (ca. 400 g) | |
---|---|
150 g Radiser i tern | |
1 Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g) | |
1 bundt Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g) | |
100 g Rensede babysalatblade | |
1 dl Grofthakket frisk koriander | |
2 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet) | |
2 spsk Friskpresset limesaft | |
¾ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Grillet kylling
300 g Kyllingeinderfileter | |
---|---|
1 spsk Friskpresset limesaft | |
½ tsk Groft salt |
Tilbehør
150 g Grillede pitabrød |
---|
Sådan gør du
Dip
Quinoasalat
Grillet kylling
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9191 kJ / 2197 kcal
Næringsindhold pr. 100g
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 28,1 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 11,4 g |
Fedt: | 23,8 % | 2,6 g |