Grillet laks
&format=webp)
Grillet laks er en helt fantastisk spise - og især, når det foregår om sommeren udendørs. Grill laksen på skindsiden, så beskytter du det dejlige laksekød, både fra at blive brændt - og samtidig er skindet med til at holde sammen på laksekødet. Her serverer vi den grillede laks med en marinade af friskpresset citronsaft og honning, som begge komplementerer laksens fedme rigtig godt.

Ingredienser
Grillet laks
2 spsk Friskpresset citronsaft | |
---|---|
2 spsk Flydende honning | |
2 spsk Olivenolie | |
1 tsk Groft salt | |
4 Laksefileter a 150 g (ca. 600 g) |
Sådan gør du
Grillet laks
Laksenskindet kan blive brændt, og så må det kasseres. Men det beskytter og holder sammen på kødet, derfor er det en god ide at lade det blive siddende på laksen under tilberedningen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6852 kJ / 1638 kcal
Næringsindhold pr. 100g
975 kJ / 233 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 30,1 % | 17,3 g |
Kulhydrat: | 10 % | 5,7 g |
Fedt: | 59,9 % | 15,8 g |
Vi respekterer dit nej til cookies.
Du kan ændre dine indstillinger på knappen herunder.
Vi kan desværre ikke vise dig elementer som for eksempel videoer, spil og konkurrencer, fordi cookies er nødvendige for at give dig den fulde brugeroplevelse på arla.dk.
Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du acceptere nedenstående cookies, så siden kan fungere korrekt.