Grillet svinemørbrad med limekvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Letgrillet mørbrad med spændende smag, der kan varieres i det uendelige.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Limekvark

  • 1 svinemørbrad
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 1¼ liter blandet grøn salat, fx feldsalat, rucola og rødbedeblade

Pynt

  • limefrugt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede grøntsager, fx gulerødder og
  • grøn asparges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Limekvark

Bland kvark, limeskal og -saft, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet.

Rens mørbraden for hinder og sener. Rør smør, hvidløg og salt sammen. Pensl kødet med 1 spsk af smørblandingen. Lad en grillpande blive godt varm og grill mørbraden på alle sider i ca. 15 min. - del den evt. i 2 stykker. Tag det op og hold det varmt.

Ved serveringen

Skær kødet i skiver. Anret salaten i et stort fad og læg herpå kødet og dryp resten af smørblandingen over. Server straks sammen med kartofler og grøntsager. Pynt med lime.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag