Grillet svinemørbrad med limekvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

1 timer

Letgrillet mørbrad med spændende smag, der kan varieres i det uendelige.

Ingredienser

Antal portioner

Limekvark

  • 1 svinemørbrad
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 1¼ liter blandet grøn salat, fx feldsalat, rucola og rødbedeblade

Pynt

  • limefrugter

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede grøntsager, fx gulerødder og
  • grønne asparges

Sådan gør du

Sådan gør du

Limekvark

Bland kvark, limeskal og -saft, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet.

Rens mørbraden for hinder og sener. Rør smør, hvidløg og salt sammen. Pensl kødet med 1 spsk af smørblandingen. Lad en grillpande blive godt varm og grill mørbraden på alle sider i ca. 15 min. - del den evt. i 2 stykker. Tag det op og hold det varmt.

Ved serveringen

Skær kødet i skiver. Anret salaten i et stort fad og læg herpå kødet og dryp resten af smørblandingen over. Server straks sammen med kartofler og grøntsager. Pynt med lime.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: