Grillet svinemørbrad med limekvark
1 timer

Grillet svinemørbrad med limekvark

Letgrillet mørbrad med spændende smag, der kan varieres i det uendelige.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillet svinemørbrad med limekvark

Letgrillet mørbrad med spændende smag, der kan varieres i det uendelige.

Antal portioner

Limekvark

  • 1 svinemørbrad
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 1¼ liter blandet grøn salat, fx feldsalat, rucola og rødbedeblade

Pynt

  • limefrugter

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede grøntsager, fx gulerødder og
  • grønne asparges

Fremgangsmåde:

Limekvark

Bland kvark, limeskal og -saft, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet.

Rens mørbraden for hinder og sener. Rør smør, hvidløg og salt sammen. Pensl kødet med 1 spsk af smørblandingen. Lad en grillpande blive godt varm og grill mørbraden på alle sider i ca. 15 min. - del den evt. i 2 stykker. Tag det op og hold det varmt.

Ved serveringen

Skær kødet i skiver. Anret salaten i et stort fad og læg herpå kødet og dryp resten af smørblandingen over. Server straks sammen med kartofler og grøntsager. Pynt med lime.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %
Print