Grillet svinemørbrad med limekvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Letgrillet mørbrad med spændende smag, der kan varieres i det uendelige.

Ingredienser

Antal portioner

Limekvark

  • 1 svinemørbrad
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 1¼ liter blandet grøn salat, fx feldsalat, rucola og rødbedeblade

Pynt

  • limefrugt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede grøntsager, fx gulerødder og
  • grøn asparges

Sådan gør du

Sådan gør du

Limekvark

Bland kvark, limeskal og -saft, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet.

Rens mørbraden for hinder og sener. Rør smør, hvidløg og salt sammen. Pensl kødet med 1 spsk af smørblandingen. Lad en grillpande blive godt varm og grill mørbraden på alle sider i ca. 15 min. - del den evt. i 2 stykker. Tag det op og hold det varmt.

Ved serveringen

Skær kødet i skiver. Anret salaten i et stort fad og læg herpå kødet og dryp resten af smørblandingen over. Server straks sammen med kartofler og grøntsager. Pynt med lime.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: