Grillmarinade

5 min
Grillmarinade

Dejlig krydret marinade af yoghurt, frisk koriander, hvidløg og chili. God til marinering af kød, fx svinekoteletter, inden det grilles eller steges.

Ingredienser

Grillmarinade

1 dl Yoghurt 10%
1 dl Finthakket frisk koriander
1 Finthakket fed hvidløg
½ tsk Finthakket rød chilipeber
1 spsk Garam masala
1 spsk Olivenolie
¾ tsk Sambal oelek
½ tsk Groft salt

Sådan gør du

Grillmarinade

  • Rør yoghurten sammen med resten af ingredienserne til en ensartet marinade.
  • Kom marinaden i en pose sammen med det kød, der skal marineres.
  • Luk posen og "massér" marinaden ind i kødet.
  • Læg posen i køleskabet i min. 2 timer - vend den en gang undervejs.
  • Grill kødet eller steg det i en grillbakke på grillen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1095 kJ / 262 kcal

Næringsindhold pr. 100g

771 kJ / 185 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 8,7 % 3,9 g
Kulhydrat: 10,6 % 4,8 g
Fedt: 80,7 % 16,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/grillmarinade/