Grillstegt laks med brøndkarsecreme og nye gulerødder og kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Laks på grillen - fang den evt. selv!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Brøndkarsecreme

  • 1 kg nye kartofler
  • 500 g nye gulerødder
  • 15 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 laksefileter med skind
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g grøn salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Brøndkarsecreme

Rør kvarken sammen med sennep, salt og peber. Tilsæt brøndkarse og smag til.

Skrub eller skrab kartofler og gulerødder. Sæt kartoflerne over i en gryde med vand, der lige dækker og giv dem et opkog. Skru ned for varmen og lad dem simre under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra kartoflerne, men lad ca. 1 dl blive tilbage. Læg gulerødderne ved og tilsæt smør, salt og peber. Damp kartofler og gulerødder under låg ca. 6 min. - til de er møre.

Krydr laksestykkerne med salt og peber og steg dem på skindsiden på en varm grill, en grillpande eller under grillen i ovnen ca. 6 min. Vend dem grill dem ca. 2 min. på den anden side. Server med kartofler, gulerødder, salat og brøndkarsecreme.

Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag