Grillstegte grøntsager og grillspyd
30 min
•
Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!
Ingredienser
Bearnaisedip
|
1
Æggeblomme
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
|
½ spsk
Bearnaiseessens
|
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2½ dl
Creme fraiche
|
Grillstegte grøntsager
|
1
Fennikel i tykke skiver (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
6
Skrubbede gulerødder i lange tykke strimler - gerne med top (ca. 250 g)
|
|
|
150 g
Rensede radiser - gerne med top
|
|
|
50 g
Groftrevne blade af hjertesalat
|
|
|
2 dl
Basilikumblade
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Grillspyd
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
½ spsk
Sesamfrø - gerne en blanding af sorte og lyse
|
Pynt
|
Top af fennikler
|
|---|
Tilbehør
|
1 kg
Kogte små skrubbede kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Bearnaisedip
Grillstegte grøntsager
Grillspyd
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 5,6 g |
| Fedt: | 3,9 g |
| Kulhydrat: | 9,2 g |