Grøn frittata med laktosefri salatost

Grøn frittata med laktosefri salatost

15 min
Hurtig og nem frittata med grønne asparges, spinat, ærter, forårsløg, krydderurter - og laktosefri salatost. Skøn frokostret eller let aftensmad.

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen med vand og halvdelen af osten.
  • Tilsæt aspages, spinat, ærter, forårsløg salt og peber.
  • Varm olien op ved jævn varme i en pande, der kan tåle at gå i ovnen.
  • Hæld æggeblandingen i panden og steg 3-5 min. ved jævn varme - eller til æggemassen begynder at sætte sig på pandens sider.
  • Sæt panden i ovnen under grill og grill 3-5 min. til frittataen er færdig.
  • Drys med krydderurter og resten af osten og server.
Grill
  • 3-5 min. under ovnens grill.
Energiindhold for hele retten:

3731 kJ / 892 kcal

Næringsindhold pr. 100g

695 kJ / 166 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 20,4 % 8,4 g
Kulhydrat: 19,1 % 7,8 g
Fedt: 60,5 % 11,4 g
Mere inspiration

Prøv denne dip som mellemmåltid eller tilbehør til din aftensmad.

Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser

4 Æg
2 spsk Vand
75 g Laktosefri salatost i tern - smuldret
75 g Grønne asparges i mindre stykker
50 g Hakkede babyspinatblade
50 g Friske eller frosne ærter
2 Forårsløg i tynde ringe
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 spsk Olivenolie
2 spsk Finthakkede krydderurter, fx dild og persille
Friskkværnet peber
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk