Tilsæt lidt majsstivelse eller lys jævner, hvis du ønsker en tykkere sauce. Eller spis med ske og gaffel, så du er sikker på at få den gode sauce med. Du kan skifte slikærterne ud med frosne ekstra fine ærter.
8091 kJ / 1934 kcal
262 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,6 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 66,4 % | 10,2 g |
Fedt: | 17 % | 1,2 g |
Mere inspiration til en nem og lækker gryderet.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Smør
|
15 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
3 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Frisk timian
|
1 dl |
Broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
|
450 g |
Grøn squash i kvarte skiver (ca. 300 g)
|
1 |
Kapers
|
½ dl |
Skyllede spinatblade
|
75 g |
Rensede slikærter
|
250 g |
Madlavningsfløde
|
2 dl |
Grøntsagsbouillon
|
½ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
---|
Basmatiris - koges
|
320 g |
---|---|
Citroner (usprøjtede) i både
|
|
Sojasauce
|