Tilsæt lidt majsstivelse eller lys jævner, hvis du ønsker en tykkere sauce. Eller spis med ske og gaffel, så du er sikker på at få den gode sauce med. Du kan skifte slikærterne ud med frosne ekstra fine ærter.
8390 kJ / 2005 kcal
269 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 16,4 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 67,2 % | 10,6 g |
Fedt: | 16,4 % | 1,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
15 g
Smør
|
|
---|---|
3
Finthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Frisk timian
|
|
450 g
Broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
|
|
1
Grøn squash i kvarte skiver (ca. 300 g)
|
|
½ dl
Kapers
|
|
75 g
Skyllede spinatblade
|
|
250 g
Rensede slikærter
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|
4 dl
Basmatiris (320 g) - koges
|
|
---|---|
Citroner (usprøjtede) i både
|
|
Sojasauce
|