Grøn karrygryde med myntedressing
45 min
•
&format=webp)
En dejlig krydret gryderet med eksotisk smag af kokosmælk og karrypasta. Og med fin kontrast fra den iskolde kvark med mynte.
Ingredienser
15 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Skinkekød i tern
|
|
2 spsk
Grøn karrypasta
|
|
3 dl
Vand
|
|
500 g
Skrubbede små kartofler
|
|
4
Løg i halve (ca. ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
|
3
Rødkindede æbler i både, fx summerred (ca. ca. 300 g)
|
2½ dl
Kvark eller græsk yoghurt
|
|
---|---|
3 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Lune naanbrød
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du have en tykkere sauce, kan du mose et par ekstra kartofler.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8529 kJ / 2039 kcal
Næringsindhold pr. 100g
340 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 23,7 % | 4,7 g |
Fedt: | 21,9 % | 2 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 10,9 g |
