Grøn karrygryde med myntedressing
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    En dejlig krydret gryderet med eksotisk smag af kokosmælk og karrypasta. Og med fin kontrast fra den iskolde kvark med mynte.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    15 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    300 g
                                                Skinkekød i tern
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Grøn karrypasta
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3 dl
                                                Vand
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    500 g
                                                Skrubbede små kartofler
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Løg i halve (ca. ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 dåse
                                                Light kokosmælk (ca. 165 ml)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3
                                                Rødkindede æbler i både, fx summerred (ca. ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    2½ dl
                                                Kvark eller græsk yoghurt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Hakkede mynteblade
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Sukker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    240 g
                                                Lune naanbrød
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du have en tykkere sauce, kan du mose et par ekstra kartofler.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g | 
| Protein: | 4,8 g | 
| Fedt: | 2 g | 
| Kulhydrat: | 10,9 g |