Grøn ostesalat med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Dejlig og lidt anderledes frokostsalat med blå ost, avocado, kiwi og ristede nødder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk rapsolie
  • 2 spsk vand
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Salat

  • 200 g blandet salat, fx rødbedeblade og feldsalat
  • 2 kiwifrugter
  • 2 avocadoer
  • 75 g Castello® creamy Blue Blåskimmelost 70+
  • 25 g smør
  • 50 g cashewnødder

Tilbehør

  • 200 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Pisk alle ingredienserne sammen og smag til.

Salat

Skræl kiwifrugterne og skær dem i mindre stykker. Del avocadoerne på langs og fjern sten og skræl. Skær hver halvdel i tynde skiver. Anret salatblade, kiwi og avocado på 4 tallerkener. Del osten i små stykker og fordel dem henover salaten. Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist cashewnødderne i ca. 1 min. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og fordel dem over salaten. Dryp lidt dressing over og server resten ved siden af sammen med brød.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag