Grøn salsa
45 min

Grøn salsa

Prøv grøn salsa med grønne peberfrugter og squash som tilbehør til dine tortillachips.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøn salsa

Prøv grøn salsa med grønne peberfrugter og squash som tilbehør til dine tortillachips.

Antal portioner
  • 1 mild frisk grøn chilipeber
  • 1 zittauerløg i mindre stykker
  • 2 små fed hvidløg i mindre stykker
  • 2 små grønne peberfrugter i mindre stykker
  • 1 lille grøn squash i mindre stykker
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Skær chilipeberen i mindre stykker (1 spsk). Kom alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender - det er i orden, at salsaen indeholder enkelte større stykker. Stil den grønne salsa tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Hæld den i en sigte og si ca. 2 dl væde fra. Smag salsaen til.

Kom iskold fraiche i en skål og den grønne salsa i en anden. Spis tortillachips til - evt. lune.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 44 %
Print