Grøn salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Prøv grøn salsa med grønne peberfrugter og squash som tilbehør til dine tortillachips.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mild frisk grøn chilipeber
  • 1 zittauerløg i mindre stykker
  • 2 små fed hvidløg i mindre stykker
  • 2 små grønne peberfrugter i mindre stykker
  • 1 lille grøn squash i mindre stykker
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Skær chilipeberen i mindre stykker (1 spsk). Kom alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender - det er i orden, at salsaen indeholder enkelte større stykker. Stil den grønne salsa tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Hæld den i en sigte og si ca. 2 dl væde fra. Smag salsaen til.

Kom iskold fraiche i en skål og den grønne salsa i en anden. Spis tortillachips til - evt. lune.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag