Grøn salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Prøv grøn salsa med grønne peberfrugter og squash som tilbehør til dine tortillachips.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mild frisk grøn chilipeber
  • 1 zittauerløg i mindre stykker
  • 2 små fed hvidløg i mindre stykker
  • 2 små grønne peberfrugter i mindre stykker
  • 1 lille grøn squash i mindre stykker
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Skær chilipeberen i mindre stykker (1 spsk). Kom alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender - det er i orden, at salsaen indeholder enkelte større stykker. Stil den grønne salsa tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Hæld den i en sigte og si ca. 2 dl væde fra. Smag salsaen til.

Kom iskold fraiche i en skål og den grønne salsa i en anden. Spis tortillachips til - evt. lune.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: