Grøn smoothie bowl med tranebærtopping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

Prøv denne bløde og cremede smoothie - med masser af smag og farve fra avocado og spinat.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 2 scoops RENR® Prepare Early Evergreen proteinpulver
  • 1 moden banan (ca. 100 g)
  • 75 g moden avocado
  • 50 g babyspinatblade
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 1 tsk rørsukker
  • 30 g ristede og grofthakkede mandler
  • 50 g tørrede tranebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend skyr og proteinpulver sammen og kom det i en blender. Tilsæt banan, avocado, spinat, citronsaft og rørsukker. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. eller til smoothien er cremet. Stil den tildækket på køl i ca. ½ time eller til den er kold.

Server med ristede mandler og tranebær på toppen.

Link til RENR webshop

https://www.renr.dk/produkter/early-evergreen-proteinpulver/

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: