Grøn suppe med yoghurttopping - Opskrifter - Arla

Grøn suppe med yoghurttopping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En let suppe fyldt med lækre grønne sager tilsat en syrlig yoghurttopping - så har du en skøn frokost. Eller måske en lille forret til gæsterne.

Ingredienser

Antal portioner

Yoghurttopping

  • 1½ dl Arla® Laktosefri Græsk inspireret yoghurt 10%
  • ¼ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset limesaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Grøn suppe

  • ½ spsk rapsolie
  • 1 hakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 250 g ærter
  • 150 g skyllet hel spinat
  • 150 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Yoghurttopping

Rør yoghurten sammen med limeskal og -saft, salt og peber. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil serveringen. Smag til.

Grøn suppe

Lad olien blive godt varm i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt ærter og de øvrige ingredienser. Bring suppen i kog og kog den ved jævn varme, uden låg, i ca. 5 min. Blend suppen, fx med en stavblender. Smag til og server suppen rygende varm med lidt yoghurttopping på. Server brød ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: