Grøn suppe med yoghurttopping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En let suppe fyldt med lækre grønne sager tilsat en syrlig yoghurttopping - så har du en skøn frokost. Eller måske en lille forret til gæsterne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Yoghurttopping

  • 1½ dl Arla® Laktosefri græsk inspireret yoghurt 10%
  • ¼ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset limesaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Grøn suppe

  • ½ spsk rapsolie
  • 1 hakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 250 g ærter
  • 150 g skyllet hel spinat
  • 150 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Yoghurttopping

Rør yoghurten sammen med limeskal og -saft, salt og peber. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil serveringen. Smag til.

Grøn suppe

Lad olien blive godt varm i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt ærter og de øvrige ingredienser. Bring suppen i kog og kog den ved jævn varme, uden låg, i ca. 5 min. Blend suppen, fx med en stavblender. Smag til og server suppen rygende varm med lidt yoghurttopping på. Server brød ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag