Grøn tomatmarmelade
30 min
•
&format=webp)
Sur-sød tomatmarmelade lavet på grønne tomater. Smagen minder lidt om stikkelsbær og passer godt til både ostebordet og stegt kød.
Ingredienser
400 g
Grønne tomater i små tern
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1
Stjerneanis
|
250 g
Syltesukker
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Syltesukker er sukker, der indeholder pektin, som får marmeladen til at gelere. Bruger du almindeligt sukker, skal pektin (geleringspulver, fx melatin) tilsættes marmeladen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
663 kJ / 159 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 0,5 g |
Fedt: | 0,1 g |
Kulhydrat: | 38,3 g |
