Grønkålsfrittata
30 min

Grønkålsfrittata

Smuk på julebordet og god resten af året. Kan spises både varm og lettere afkølet.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grønkålsfrittata

Smuk på julebordet og god resten af året. Kan spises både varm og lettere afkølet.

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g ristet fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen. Vrid grønkålen godt for væske. Skær skinken i strimler. Læg smørret i et ovnfast fad (ca. 25 x 30 cm) og lad smørret smelte i ovnen.

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Tilsæt grønkål, skinke og 2/3 af osten. Hæld det i fadet og drys resten af osten herpå. Bag grønkålsfrittataen midt ovnen - til den er stivnet og gylden.

Tip

Retten kan også serveres til en buffet og rækker da ca. til 8 personer.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 49 %
Print