Grønkålsfrittata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Smuk på julebordet og god resten af året. Kan spises både varm og lettere afkølet.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g ristet fuldkornsrugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd ovnen. Vrid grønkålen godt for væske. Skær skinken i strimler. Læg smørret i et ovnfast fad (ca. 25 x 30 cm) og lad smørret smelte i ovnen.

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Tilsæt grønkål, skinke og 2/3 af osten. Hæld det i fadet og drys resten af osten herpå. Bag grønkålsfrittataen midt ovnen - til den er stivnet og gylden.

Tip

Retten kan også serveres til en buffet og rækker da ca. til 8 personer.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: