Grønkålspasta med rødløg og oksekød
30 min

Grønkål er fyldt med C-vitaminer, så det er godt for både krop og sjæl i den mørke tid af året.

Ingredienser
4 personer
3 liter Vand | |
---|---|
1 spsk Groft salt | |
300 g Tørret fuldkornspasta, fx linguine | |
300 g Rensede grønkålsblade |
1 spsk Rapsolie | |
---|---|
250 g Okseinderlår i tynde strimler | |
6 Rødløg i meget tynde både (ca. 400 g) | |
1 Rød chilipeber i tynde ringe | |
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet) | |
1 tsk Groft salt |
4 dl Ostesauce | |
---|---|
25 g Hakkede mandler, cashewnødder eller hasselnødder |
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9878 kJ / 2361 kcal
Næringsindhold pr. 100g
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 24,4 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 12,8 g |
Fedt: | 28,5 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.