Grønne asparges med cremefraichedip
15 min
•
Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!
Ingredienser
|
1 bundt
Friske grønne asparges
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Rapsolie
|
|
|
½ tsk
Muscovadosukker
|
Cremefraichedip
|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
|---|---|
|
1 glas
Lakserogn
|
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Cremefraichedip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
831 kJ / 199 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 5,9 g |
| Fedt: | 18,7 g |
| Kulhydrat: | 2,3 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.