Grøntsagsbix med kapersdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Biksemad....det kan de fleste lide. Prøv denne variant, lavet kun på grøntsager og med en dejlig krydret dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kapersdressing

  • 15 g smør
  • 600 g kolde, pillede kartofler i store tern
  • 300 g friske eller optøede, frosne haricots verts
  • 2 uskrællede æbler i både, fx granny smith
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 4 æg

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kapersdressing

Kom fløde, syltede agurker, løg, sennep, sukker, salt og peber i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Vend kapers i dressingen og stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend rundt i kapersdressingen, smag til og kom den i en skål.

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg kartofler og bønner ved kraftig varme i ca. 7 min. - rør af og til. Tilsæt æbler, persille, salt og peber og steg i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg æggene ved jævn varme i ca. 5 min. - spejlæggene kan evt. vendes og steges ca. 1 min. på den anden side.

Anret grøntsagsbixen på tallerkener. Læg et spejlæg på hver portion og server med kapersdressing og ristet rugbrød.

Tips

Kapersdressingen kan evt. tilsættes lidt mere sennep.
Det smager godt med en marineret sild til grøntsagsbixen.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag