Her er en opskrifte mere på alt-i-en-pande.
I stedet for brød, kan du servere stegte skinkeschnitzler, skinkemignon eller hakkebøffer.
7719 kJ / 1845 kcal
274 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 13,1 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 64 % | 10,3 g |
Fedt: | 22,9 % | 1,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Vand
|
½ liter |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Små, faste kartofler, fx nix pille
|
650 g |
Cherrytomater eller blommetomater på stilk
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
20 g |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
3 |
Champignoner i halve og kvarte
|
450 g |
Finthakkede tørrede kantareller
|
3 spsk |
Kogende vand
|
3 spsk |
2½ dl | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Lys saucejævner
|
2 tsk |
Klippet frisk purløg
|
1 dl |
Speltbrød
|
240 g |
---|