Her en lidt mere klassisk biksemad - dog med et twist.
Danske æbler har en harmonisk balance mellem sødme og syre på grund af vores vejr, som veksler mellem på den ene side sol og varme, og på den anden side regn og kulde. Danske æbler gror, som navnet siger, her i landet, så de kræver ikke den lange transport, derfor er danske æbler et godt valg.
I stedet for spejlæg, kan du servere smilende æg til biksen. Kapersdressingen kan evt. tilsættes lidt mere sennep. Det smager også godt med en marineret sild til grøntsagsbiksen.
8471 kJ / 2025 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 13,4 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 54,3 % | 13,5 g |
Fedt: | 32,3 % | 3,7 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.