Grøntsagsgryde med pasta og kvark-topping

Nøglehulsmærket opskrift

Grøntsagsgryde med pasta og kvark-topping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

Pift dine vegetarretter op med kvark-topping. Det er både lækkert og fyldt med smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 stilke bladselleri i skrå skiver (ca. 100 g)
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 2 gulerødder i mindre stykker (ca. 100 g)
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 800 g)
  • ¼ liter vand
  • 200 g tørret pasta, fx skruer
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 dåse afdryppede majskerner (ca. 350 g)
  • 1 dåse bønner i chilisauce (ca. 400 g)
  • 1 dl finthakkede friske basilikumblade
  • ¼ tsk stødt chili

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bladselleri, løg og gulerødder i ca. 1 min. Tilsæt tomater, vand, pasta og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min., eller til pastaen er mør - rør af og til. Kom majs, bønner, basilikum og chili i retten. Varm grøntsagsgryden godt igennem og smag til.

Rør kvark, ravigottesauce og salt sammen. Smag til. Fordel grøntsagsgryden i skåle og kom en klat kvark på toppen. Pynt med basilikum og server med groft brød til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: