Her er inspiration til en anden rugbrødssandwich.
Du kan lave din egen balsamico glaze. Kom 1 dl mørk balsamicoeddike i en lille gryde. Bring eddiken i kog og kog den ved jævn til kraftig varme i 4-5 min. til der er ca. 2 spsk sirupsagtig balsamico glaze tilbage.
4750 kJ / 1135 kcal
557 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 22 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 17,3 g |
Fedt: | 25,3 % | 3,8 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
1 dl | |
Dijonsennep
|
¾ spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Ristet groft rugbrød (ca. 240 g)
|
4 skiver |
---|---|
Parmaskinke (ca. 25 g)
|
2 skiver |
Cheasy® Havarti 16% (30+)
|
2 skiver |
Æg
|
2 |
---|
Babyspinatblade
|
50 g |
---|---|
Cherrytomater i halve
|
250 g |
Balsamico glaze
|
1½ spsk |
Flagesalt
|
½ tsk |
Groftkværnet peber
|